MENU MENU

Gratis online verjaardagskalender service!

Uw eigen verjaardagskalender gratis online maken en bijhouden! Eenvoudig én gratis uw eigen verjaardagskalender online maken plus onbeperkt aanpassen! Naast verjaardagen natuurlijk ook trouwdagen, jubilea en andere jaarlijkse feestdagen. Eenvoudig, veilig en strikt vertrouwelijk uw eigen verjaardagskalender online en nooit meer feestdata overschrijven én vergeten met de volledig gratis en zelf in te stellen e-mail reminder service!

Hoe het werkt? Heel eenvoudig!

  1. Ga naar 'Gratis aanmelden!';
  2. U ontvangt direct een e-mail met bevestigingslink om u aanmelding definitief te bevestigen en u heeft ook uw persoonlijke verjaardagskalender gratis online!

Gratis online kalender

Uw gratis online verjaardagskalender voordelen:

  • Nooit meer verjaardagen en andere feestdata overtypen of overschrijven;
  • Onbeperkt én volledig gratis uw eigen verjaardagskalender online;
  • Veilig en strikt vertrouwelijk (uw gegevens worden niet aan derden verstrekt dus ook niet voor commerciële doeleinden!);
  • Eenvoudig en handig in gebruik met aanvullende alles in één online verjaardagskalender services zoals de gratis e-mail reminder service!

Handig: Automatisch uw verjaardagskalender compleet maken!
Automatisch uw verjaardagskalender compleet maken!
Hoe? Met de handige 'Automatisch aanvullen' functie. Ideaal als bijvoorbeeld een verjaardag of andere feestdatum niet helemaal compleet is omdat bijvoorbeeld het geboortejaar onbekend is of adres- danwel contactgegevens (gedeeltelijk) ontbreken. Met een door uzelf op te geven automatisch e-mail verzoek aan een familielid, vriend, collega, etc. om een verjaardag of feestdatum te controleren, heeft u uw gratis online verjaardagskalender heel eenvoudig en snel helemaal compleet c.q. up-to-date. Bovendien kunt u zelf instellen om automatisch een e-mailbericht / notificatie te ontvangen wanneer een verjaardag of feestdatum (=Jubeldatum) door de ontvanger is bijgewerkt!

TIP: U kunt ook vCards gebruiken om eenvoudig uw gratis online verjaardagskalender met verjaardagen, trouwdata, jubilea en andere feestdata compleet te maken.

 Meld u ook aan voor uw eigen gratis online verjaardagskalender!

Online verjaardagskalender

Gratis online kalender

Uw gratis alles in één online verjaardagskalender. Met unieke post, M-card en gratis E-card foto felicitatie service!